Results 1 to 5 of 5

Thread: Posting problem

  1. Thread Starter #1
    Member Jeffer_Mark's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    49
    vB Version
    3.8.x
    Likes
    6
    Liked 10 Times in 7 Posts
    Gender
    Male

    Posting problem




    When I used options, I have direct output where as I dont really want it.


    If we check vbulletin-mods.com's forum




    How to fix this?
    Regards
    Jeffer Mark

  2. #2
    Administrator Tempus's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5,711
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    1,914
    Liked 2,203 Times in 1,182 Posts
    Gender
    Male
    I'm sorry but I don't understand your problem. Can you explain in more detail please?
    The Small Print
    Our staff assume members have read the rules and will not accept ignorance as an excuse for not following the them.
    The breaking of any rule WILL lead to you being warned or even banned without notice so don't risk it!


  3. Thread Starter #3
    Member Jeffer_Mark's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    49
    vB Version
    3.8.x
    Likes
    6
    Liked 10 Times in 7 Posts
    Gender
    Male
    If you look at first signature, then you would see my direct results are coming out rather proper codes like this website has, I don't want direct result. I want proper codes to come
    Regards
    Jeffer Mark

  4. #4
    Administrator Tempus's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5,711
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    1,914
    Liked 2,203 Times in 1,182 Posts
    Gender
    Male
    Put code tags around the code
    The Small Print
    Our staff assume members have read the rules and will not accept ignorance as an excuse for not following the them.
    The breaking of any rule WILL lead to you being warned or even banned without notice so don't risk it!


  5. #5
    Administrator ChiNa's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    754
    vB Version
    3.8.x
    Likes
    710
    Liked 710 Times in 411 Posts
    Gender
    Male
    @ Jeffer_Mark, To post RAW Code or Plane Text, Wrap your Code or Text By using the Code tags as Tempus said.


    For RAW CODE or Plane Text Click on # Button
    For RAW HTML Code Click on <> Button
    For RAW PHP Code Click on PHP Icon
    Notice: Some of the Mods and Addons Published on vBMods are for Testing and Educational purposes only. We/vBMods are not the Developers of these Products.The Credits goes to the Original Developer. If you find it helpfull then feel free to Comment or Share the Link. Be also aware that some of the products may be a Trial Version. To support the Developers feel free to Purchase the Full Version. Thank you.

Similar Threads

  1. HELP
    Help me, problems posting threads.
    By LawrenceR2 in forum Requests & Help
    Replies: 7
    Last Post: 13th Oct 2017, 15:59
  2. vBulletin 5, problem with new topics posting
    By itorija in forum Requests & Help
    Replies: 6
    Last Post: 14th Aug 2017, 08:01
  3. SOLVED
    how I can disable posting ?
    By David1999 in forum Solved Requests
    Replies: 8
    Last Post: 2nd Jul 2016, 21:57
  4. [REQ] Posting bot for VB4
    By Stranger 2.0 in forum Requests & Help
    Replies: 6
    Last Post: 21st Oct 2015, 03:11

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •