Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Staff Ribbons Addon Not Working

  1. #1
    Super VIP cfleischmann's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    52
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    3
    Liked 8 Times in 8 Posts
    Gender
    Female

    Staff Ribbons Addon Not Working

    Hello:

    I have installed the staff ribbons mod listed here: http://vbulletin-mods.com/forum/show...=staff+ribbons

    and it is not displaying as indicated by the screenshots attached here, can anyone tell me what's gone wrong?

    Thanks for any help provided in this.
    Attached Images Attached Images
    Thanks:
    Carly G. Fleischmann:
    Customer Experience Lead / Sr. Web Dev.:
    XDS Support & Training Services

  2. #2
    Administrator Tempus's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5,183
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    1,790
    Liked 1,730 Times in 988 Posts
    Gender
    Male
    Can you post a link to your site or PM it to me? I need to check your CSS etc before I can help.

    Only thing to check is if you uploaded the images to the correct folder.
    The Small Print
    Our staff assume members have read the rules and will not accept ignorance as an excuse for not following the them.
    The breaking of any rule WILL lead to you being warned or even banned without notice so don't risk it!


  3. #3
    Super VIP cfleischmann's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    52
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    3
    Liked 8 Times in 8 Posts
    Gender
    Female
    Only registered members can view quoted posts.
    Tempus:

    Just sent you a PM with link and a few other detail to gain access to the site. Please let be know if you need any other actions on my side to help you track down the source of the issue. Thank you in advance for you help. I truly appreciate it.
    Thanks:
    Carly G. Fleischmann:
    Customer Experience Lead / Sr. Web Dev.:
    XDS Support & Training Services

  4. #4
    Administrator Tempus's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5,183
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    1,790
    Liked 1,730 Times in 988 Posts
    Gender
    Male
    Thanks for the PM. I have been unable to log in to your forum for some reason. Perhaps the username/password is wrong. Can you please create a working login and test that it works before you send it to me.

    The only thing I can ask for now is, did you upload the folder Staff Ribbon v1.1 to your forum? If so, this is your problem. You need to upload just the images folder to your images folder. So inside your images folder, you will have another folder called markfl_staffribbons. Then inside that folder, all the images will be there like: staffribbon_black.png
    The Small Print
    Our staff assume members have read the rules and will not accept ignorance as an excuse for not following the them.
    The breaking of any rule WILL lead to you being warned or even banned without notice so don't risk it!


  5. #5
    Super VIP cfleischmann's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    52
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    3
    Liked 8 Times in 8 Posts
    Gender
    Female
    I just addressed the issue and test the new login information and sent it to you.

    Thanks again for for your help.
    Thanks:
    Carly G. Fleischmann:
    Customer Experience Lead / Sr. Web Dev.:
    XDS Support & Training Services

  6. #6
    Administrator Tempus's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5,183
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    1,790
    Liked 1,730 Times in 988 Posts
    Gender
    Male
    I am not on a laptop anymore so I cant check properly until the morning (around 9 hours). I think it could be because you use the postbit layout and not postbit_legacy. Please change to postbit_legacy in the styles setting menu and see if it works then. If it does, this is the reason.
    The Small Print
    Our staff assume members have read the rules and will not accept ignorance as an excuse for not following the them.
    The breaking of any rule WILL lead to you being warned or even banned without notice so don't risk it!


  7. #7
    Super VIP cfleischmann's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    52
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    3
    Liked 8 Times in 8 Posts
    Gender
    Female
    at your suggestion, changing to postbit_legacy has not fixed the issue? what else could be doing it?

    Thanks again for your efforts in helping me, I truly appreciate you taking time out of your day to try and help me.
    Thanks:
    Carly G. Fleischmann:
    Customer Experience Lead / Sr. Web Dev.:
    XDS Support & Training Services

  8. #8
    Administrator Tempus's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5,183
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    1,790
    Liked 1,730 Times in 988 Posts
    Gender
    Male
    I am unable to find any trace of the mod being installed or active on your forum. Have you disabled it?

    To get it working and find the problem, I will require access to the admincp. I know you may not want to do this but I can assure you I will not tamper with anything. There is countless people on here who can agree that they have given me admincp access to their own live boards and they have never had a problem.

    The choice is yours. I cannot help any further without being able to see the templates, plugins and settings.

    As you can see, I have this mod working on here.
    Attached Images Attached Images
    The Small Print
    Our staff assume members have read the rules and will not accept ignorance as an excuse for not following the them.
    The breaking of any rule WILL lead to you being warned or even banned without notice so don't risk it!


  9. #9
    Super VIP cfleischmann's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    52
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    3
    Liked 8 Times in 8 Posts
    Gender
    Female
    Only registered members can view quoted posts.
    Hello:

    I've upgraded your access to the forum, please login using the details previously provided to you and choose the "Administrate" link in the bottom right.
    Thanks:
    Carly G. Fleischmann:
    Customer Experience Lead / Sr. Web Dev.:
    XDS Support & Training Services

  10. #10
    Administrator Tempus's Avatar
    Click to Expand
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5,183
    vB Version
    4.2.x
    Likes
    1,790
    Liked 1,730 Times in 988 Posts
    Gender
    Male
    I have fixed the issue. Please check to make sure it works as you require.
    The Small Print
    Our staff assume members have read the rules and will not accept ignorance as an excuse for not following the them.
    The breaking of any rule WILL lead to you being warned or even banned without notice so don't risk it!


Similar Threads

  1. SOLVED
    Recaptcha not working In vB3.8.7
    By v1rus in forum Solved Requests
    Replies: 16
    Last Post: 24th Mar 2016, 18:47
  2. Staff Post Ribbons
    By Tempus in forum vBulletin 4.x Add-ons
    Replies: 0
    Last Post: 20th Oct 2015, 15:17
  3. Working Justin/Twitch TV BBCODE
    By Tempus in forum vBulletin 4.x Add-ons
    Replies: 0
    Last Post: 22nd Feb 2015, 22:28
  4. [4.1.8] Working Modification List
    By Tempus in forum vBulletin 4.x Add-ons
    Replies: 3
    Last Post: 24th Aug 2012, 18:41
  5. SOLVED
    Email not working
    By chew in forum Solved Requests
    Replies: 2
    Last Post: 2nd Aug 2012, 20:01

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •